Kremmerhuset

Høsten står for tur og fargene skal endres både ute og inne! Synne fra Kremmerhuset på Strømsø Senter står klar for å hjelpe deg med høstens nye trender og farger. Høst betyr innetid og hygge, og i år ligger fokuset på naturlige materialer og lune jordfarger samt en materialmiks av hardt mot mykt. Kremmerhuset på Strømsø Senter har et bredt utvalg av myke tekstiler, romduft og lys, alt som trengs for å skape den gode stemningen av høst i ditt hjem. La Kremmerhuset på Strømsø Senter bidra til at dine høstkvelder blir en glede å nyte.

Høstens trender:
Organiske former / Velur / Materialer som treverk, glass, tørkede strå / Materialmiks – mykt mot hardt / Naturlig / Statement figurer/vaser – dyrefigurer og store vaser

ARK Bokhandel

Bokhøsten står for tur, og hos Ark bokhandel på Strømsø Senter kan du finne alt fra gode krimbøker som du kan kose deg med i høstmørket, eller strikkebøker for deg som vil ta opp strikking. Eller er du kanskje glad i å vinne? Vi har et bredt utvalg brettspill som vekker konkurranseinstinktet i både deg og barna. Kanskje du planlegger en tur utenlands i høstferien? Ark bokhandel på Strømsø Senter har både tur- og reisebøker som inspirerer og letter på planleggingen. Vi på Ark er også opptatt av å dele vår leseglede og kan derfor bidra med mange gode bokanbefalinger dersom det trengs!

Nille

Nille på Strømsø Senter har det meste av litt av hvert, pluss litt til,  til rimelige priser. Denne høsten kan du finne en herlig kombinasjon av gammelrosa, sort, gull, og dyremotiv i Nilles interiøravdeling. En høst fylt av kontraster mellom duse og mørke toner, varme lys og myke tekstiler. Vi har også et bredt utvalg av garnet som trengs til alle de høstkveldene som skal nytes innendørs. Den lune høststemningen finner du hos Nille på Strømsø Senter!

Lekia

Høstferie betyr lek og spill! Lekia på Strømsø Senter har et bredt utvalg av leker for både små og litt større barn. Enten høstferien skal nytes ute eller inne så har Lekia det som trengs for å leke! Innendørs lek kan bestå av å bygge Lego, lage vakre smykker av perler, skape et høstlig kunstverk med fingermaling eller fargestifter. Lekia har utstyret som trengs for kreativ lek! Kom innom Lekia på Strømsø Senter for masse lek og moro!

Floriss

Overgangen fra sommer til høst har begynt, og hos Floriss på Strømsø Senter så er utvalget av blomster og planter preget av høstens mange farger. Krysantemumen er på vei inn i butikken og er en flott, allsidig blomst med god holdbarhet. Krystanemumens farger er varme og er en fin måte å prege hjemmet med høstens toner på. En av høstens store trender som man også kan finne hos Floriss på Strømsø Senter er Pampas strå. En vakker strå-sort som er utrolig dekorativ og passer pent inn i de fleste hjem. Kom innom Floriss på Strømsø Senter og la Åse og Kristin hjelpe deg med å plukke ut dine høstfavoritter!