Beliggenhet:

Kontakt:

Tlf: 32 21 00 90
www.boots.no

BOOTS APOTEK

Velkommen til Boots apotek Strømsø Senter. Her kan du få ekspedert dine resepter, få veiledning og informasjon, samt handle i vårt store selvvalgsområde.

Hos oss blir du møtt av et tverrfaglig team med farmasøyter, apotekteknikere og to hudpleiere. Dette for å tilby bred kompetanse og gi deg den beste veiledning og service. Vi møter våre kunder med respekt, individuell og diskret behandling. Råd og tips om helsespørsmål er kostnadsfritt, og uforpliktende for våre kunder.

Boots har mer enn 150 års erfaring fra apotekdrift og produktutvikling. I samarbeid med forskere og spesialister innen helse og hudpleie, utvikler og produserer Boots flere populære merkevarer som No7, Botanics og Soltan.

Alle Boots apotek har et stort utvalg av tjenester og produkter for helse og velvære, samt et sterkt fokus på rådgivning og service. Dette fordi god helse og naturlig skjønnhet henger sammen! Vi ønsker at du skal bli inspirert og motivert til å ta vare på egen helse. Spør oss gjerne!

Boots Apotek Strøms Senter tilbyr tjenester som føflekkskanning og kolesterolmåling. Vi tilbyr også medisinstart tjeneste! Vi er opptatt av at våre kunder skal føle seg trygge med medisinene sine. Har du nylig startet opp med en hjertemedisin, kolesterolsenkende medisin, eller en blodfortynnende medisin?

Medisinstart er en ny apotektjeneste som består av to samtaler med farmasøyt under full diskresjon. Målet med samtalene er å løse opp i eventuelle bekymringer og problemer.

Nå kan du også forhåndsbestille e-resepten din på vår nettside.

Velkommen inn!